Satibo – kapsule za potenciju

1

SATIBO je dijetetski biljni proizvod koji je kreiran prema kineskim recepturama.

Satibo kapsule poboljšavaju seksualne moći i pozitivno deluju na čitav organizam, snabdevajući ga snagom, vitalnošću i aktivnošću.

SATIBO tablete za potenciju imaju tu prednost što su 100% prirodne, bez sporednih efekata i bezbedne za primenu. Satibo ne izaziva malaksalost ni glavobolju već jača seksualnu energiju i seksualnu želju.

Sadržaj Satibo kapsula

  • Coicis semen, Coix Lacrima – seme koje se koristi u kineskoj tradicionalnoj medicini za bolesti slezine, jetre, i kod oboljenja zglobova.
  • Semen Euryrale, Euryale ferox koji se u kineskoj tradicionalnoj medicini primenjuje za poboljšanje funkcije slezine, bubrega, kod spermatopeje i problema sa učestalim mokrenjem.
  • Lilii bulbus, Lilium se u Kini tradicionalno primenjuje protiv nesanice i smanjene koncentracije.
  • Discorea Rhizoma, Discorea oposita (Chinese Yam rhizome) – Rizom koji se tradicionalno koristi u kineskoj medicini za poboljšanje funkcije slezine, pluća, bubrega i za kontrolisanje spermatopeje.
  • Ekstrat ploda liči (Lycii fructus, Lycium barbarum)  Koristi se u kineskoj medicini za lečenje neplodnosti.
  • Slatki koren (Glycyrrhizae radix, Glycyrrhiza glabra) koji je blago laksantno i antiinflamantorno sredstvo.

Satibo kapsule

Način upotrebe i doziranje

Ove kapsule se mogu koristiti i kod stanja psihičke, fizičke i mentalne slabosti i za poboljšanje opšteg stanja organizma.

Jednu do dve kapsule treba popiti tokom dana u svrhu poboljšanja opšteg stanjaorganizma.

Takodje, 1-2 kapsule treba uzeti sat pre seksualnog odnosa za poboljšanje seksualnih moći.

Kapsula se pije sa malo vode.

Maksimalna nedeljna doza je 8 kapsula.

Terapijska primena:

U stanju slabe impotencije, kada je erekcija moguća ali slaba i kada se desi prerana ejakulacija, doza je jedna kapsula pre seksualne aktivnosti kada erekcija dolazi brzo a odnos traje duže

Ako po pitanju seksualnog života funkcionišete normalno i nemate probleme, a ipak želite intenzivniji doživljaj, ako ste nezadovoljni seksualnim životom, uzmite jednu do dve tablete pre seksualnog odnosa. Rezultat je da se trajanje erekcije produžava za 2 do 4 puta.

U slučaju srednje impotencije, kada je erekcija moguća posle dužeg vremena i kada se često dešava rana ejakulacija, doza je 1-2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Erekcija se takod postiže u ktratkom roku a odnos se produžava.

Kod teške impotencije, koju karakteriše jako teško postizanje erekcija, koja vrlo kratko traje, preporučene doze su 2 kapsule pre seksualne aktivnosti. Rezultat: Želja za seksom je jača, vreme trajanja erekcije je značajno produženo a čovek postaje svestan da zadovoljavajući
seksualni život jeste ostvariv.

Nuspojave – neželjena dejstva

Ni jedan prirodni sastojak iz SATIBOkapsula ne izaziva neželjene efekte za vreme korišćenja preparata, navodi distributer u uputstvu.

Dejstvo Satibo kapsula

SATIBO deluje tako što  pojačava dotok krvi u erektilno tkivo penisa, pa tako povećava veličinu penisa, dužinu odnosa i dužinu erekcije.

Preparat SATIBO je pogodan za ljude koji žele da uživaju u boljem seksualnom životu, i za one koji pate od nekog vida impotencije. Najbolje je SATIBO uzeti jedan sat pre seksualnog odnosa. Efekti su individualni, ali mogu trajati i do 12 sati.

Cena preparata u pakovanju sa dve kapsule je 900 dinara.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

1 komentar