Supradyn – tablete za jačanje imuniteta

0

Supradyn tablete su vitaminsko mineralni dodatak ishrani. Koristi se za jačanje imunog sistema.

Sastav Supradyn tableta za imunitet

Vitamin A, ß-karoten, vitamin D, vitamin K, vitamin E, vitamin B1, vitamini B2, B6 i B12, niacin, pantotenska kiselina, folna kiselina, biotin, vitamin C, kalcijum, magnezijum, gvožde, jod, cink, hrom, bakar, mangan, molibden, kalijum, selen i koenzim Q10.

Doziranje

Doziranje kod odraslih: jedna film tableta dnevno. Tableta se guta cela, sa dovoljno tečnosti, bez obzira na obroke. Korišćenje preparata za decu: Supradyn mogu koristiti deca koja su starija od 14 godina i to jednu film tabletu dnevno. Tablete se gutaju cele, sa dovoljno tečnosti, bez obzira na obroke. Najbolje je da tabletu uzmete uz doručak. Pakovanje sadrži  30 tableta.

Supradyn

Dejstvo

Supradyn ima jedinstvenu multivitaminsku i multimineralnu formulu, a naučno je dokazano da podstiče prirodno oslobađanje energije koja se akumulira u organizmu. Rezultat korišćenja ovog preparata je postupno oslobađanje energije i jači apetit kod dece.

Promena oblika energije iz hrane u telesnu energiju, jako je važan proces u svakoj ćeliji ljudskog organizma. Ulaskom u zrelije doba nivo koenzima Q10 pada, što dovodi do potrebe za dodacima kao što je Supradyn. Vitamini su potrebni za normalno delovanje organizma. Između ostalog, učestvuju u razmeni materija, kao što na primer biotin doprinosi metabolizmu belančevina, ugljenih hidrata i masti, zatim – vitamin C ima ulogu u rodukciji kolagena za normalno funkcionisanje kože, a pantotenska kiselina učestvuje u sintezi i metabolizmu nekih neurotransmitora.

Supradyn vraća energiju i čini da se osećate poletniji i snažniji.

Kada se preporučuje uzimanje preparata SUPRADYN

SUPRADYN   sadrži uravnoteženu kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima koji su neophodni telu za normalno funkcioisanje i zajedno sa uravnoteženom ishranom doprinose vitalnosti i podupiru energetske procese koji su važni tokom obavljanja svakodnevnih aktivnosti.

Ljudi koji žive aktivno u fizičkom i intelektualnom smislu, mogu svoju produktivnost poboljšati zdravim načinom života, koji uključuje raznovrsnu ishranu i dovoljan unos vitamina i minerala. Sportisti takodje mogu imati jaču potrebu za energijom, vitaminima i mineralima, pa zato moraju obratiti posebnu pažnju na njihov dovoljan unos.

SUPRADYN energija šumeće tablete

Za odrasle i decu stariju od 14 godina preporučuje se jedna šumeća tabletu na dan. Tabletu treba rastopiti u čaši vode i popiti.

SUPRADYN FAST energija – prašak s ukusom narandže i marakuje

Za odrasle i decu stariju od 14 godina preporučuje se jedna kesica dnevno. Sadržaj kesice istresite neposredno u usta, odnosno na jezik i pustite da se rastopi. Prašak možete uzeti bez obzira na obroke.

Napomena: Nemojte prekoračivati preporučenu dnevnu dozu leka.

Dodatak ishrani nije zamena za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Preporučuje se uzimanje dodatka ishrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane i zdravog načina života.

Pre istovremenog uzimanja drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ili mineralnih preparata, posavetujte se s lekarom.

Vitaminski preparati u trudnoći i dojenje

Trudnice ili žene koje doje, mogu uzimati ovakve preparate isključivo posle savetovanja sa lekarom.

Supradyn šumeće tablete se mogu uzimati cele godine bez prekida. Preparat ne sadrži šećer ni
gluten.
Osobe koje boluju od fenilketonurije ne smeju da koriste ovaj proizvod.

Cena preparata u vidu šumećih tableta je oko 720 dinara.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

Comments are closed.