Potencijal forte – preparat za jaču potenciju

0

Tablete za potenciju koristi sve veći broj muškaraca, usled tendencije porasta broja ljudi koji stalno ili povremeno imaju probleme sa erektilnom disfunkcijom. Potencijal Forte je preparat za jačanje potencije kod muškaraca. Sledbenik je preparata Potencijal, pa se u odredjenim situacijama preporučuje njihova kombinovana primena.

Tablete Potencijal Forte imaju jako izraženo trenutno dejstvo, unapredjen sastav i zbog toga se pije isključivo pola sata pre seksualnog odnosa.

Proizvodjač navodi da Potencijal Forte budi i jača seksualnu želju, pojačava čvrstinu polnog organa i produžava seksualni odnos.

Trajanje dejstva preparata: Efekti Potencijala Forte najviše su izraženi u periodu od pola sata pa do 4 sata po uzimanju. Preparat ne treba kombinovati ni sa jednim drugim preparatom za jačanje polne moći. Komentari nekih korisnika su da dejstvo tableta može da traje i do 12 sati.

Potencijal forte

Kontraindikacije

Potencijal Forte tablete su potpuno sigurne za zdravlje i mogu ga koristiti sve osobe kojima nije zabranjena seksualna aktivnost od strane lekara. Postoje određene okolnosti kada se primena Potencijala Forte ne preporučuje – trudnice, dojiljame i osobe mlađe od 18 godina kao i oni koji su preosetljivi na neki od sastojaka preparata ne treba dag a koriste.

Primena sa oprezom potrebna je kod osoba sa kardiovaskularnim oboljenjima, dijabetičara, bubrežnih i psihijatrijskih bolesnika.

Na internet prezentaciji proizvodjača ovog preparat navode se iskustva sa primenom ovog preparata i kod muškaraca koji pate od povišenog krvnog pritiska, angine pektoris kao i nakon preležanog infarkta srca ali onda kada je kardiolog odobrio seksualne odnose. U takvim situacijama Potencijal Forte se pokazao kao siguran po zdravlje za one koji su ga primenjivali.

Kombinovana primena

Kombinovana primena, pored trenutnog efekta, daje mogućnost dugotrajnijeg efekta i poboljšanja polne moći. Iako je nekoliko puta jači od Potencijala, Potencijal Forte je siguran za zdravlje. Ne moraju se uzimati zajedno.

Potencijal Forte se može primenjivati samostalno ali ako se želi trajnije rešavanje problema, preporuka je upravo kombinovana primena. Potencijal se pije ujutru i uveče po jedna tableta tokom minimum mesec dana do tri meseca, a Potencijal Forte se pije pre odnosa.

Važno je redovno uzimanje preparata zbog kuulativnog efekta.

Doziranje

Iskustva korisnika pokazuju da je najefikasnije redovno uzimanje preparat Potencijal ( ujutru i uveče po jedna tableta) i dodatno preparata Potencijal Forte – jedna tableta pola sata pre seksualnog odnosa. Na ovaj način i uz kombinovano korišćenje oba preparata, postiže se i trenutno jačanje seksualne želje, erekcije i trajanja odnosa, uz dugotrajna poboljšanja kompletne seksualne funkcije, navodi proozvodjač naglašavajući da kombinovana primena daje maksimalan efekat.

Ispitivanja kažu da, u zavisnosti od tipa prerane ejakulacije, produženje odnosa koje se postiže primenom ovog preparata, kreće se od 30 do oko 400 posto od prvobitnog trajanja seksualnog odnosa.

U slučaju prerane ejakulacije savetuje se zajednička primena dva preparata: Potencijala i Potencijala Forte. Na taj način postižu se poboljšanja i u onim slučajevima gde nije bilo efekata na početku primene.

Potencijal Forte je dostupan u pakovanju od jedne i deset tableta, može se kupiti u većini apoteka ili se može poručiti na sajtu proizvodjača.

Cena tablete Potencijal Forte je oko 800 dinara. Pakovanje Potencijal Forte (10 tableta): košta 6 399 dinara.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na preparat, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

Comments are closed.