Multi gyn – protiv vaginalnih infekcija

0

Multi gyn gel – krema sprečava i suzbija bakterijske vaginoze ublažava neprijatan miris i smanjuje sekret, umiruje bol i iritaciju, uspostavlja vaginalnu floru i poboljšava stanje tkiva, suzbija gljivične infekcije i bezbedan je i prirodan preparat.

Gel blokira prijanjanje štetnih bakterija i efikasno ih neutrališe. Multi-Gyn Actigel takodje pomaže da se uspostavi optimalna kiselost vaginalne sredine a uz pomoć bakterija mlečne kiseline,stvara optimalnu prirodnu floru. Multi gyn je paleta proizvoda namenjenih održavanju zdravlja vaginalne regije. Osim gela, mast ii lubrikanata, na raspolaganju su u i proizvodi sa irigatorom za ispiranje vagine a u slučaju infekcija i preventive.

Primena gela

Multi-Gyn Actigel možete upotrebiti svaki put kada osetite tegobe poput boli, osetljivosti ili iritacija, al ii preventivno – kada hoćete da ih sprečite. Gel se može koristiti i za svrab, osećaj peckanja ili iritacija koje se često se pogoršavaju zbog nošenja uzane odeće, vlažnih dnevnih uložaka ili higijenskih uložaka.

Multi gyn krema

Kod bakterijske vaginoze sa pojačanim sekretom i uglavnom praćenom neprijatnim mirisom, gel treba nanositi u vaginu minimum dva puta na dan u dovoljnoj količini, tokom minumum 5 dana.

Da biste sprečili pojačan sekret, neprijatan miris i tegobe ili ako treba da tretirate gljivičnu infekciju, gel treba naneti na svaka tri dana.

Savet je da se preperat koristi uveče, pre spavanja.

Pošto seksualni odnos bez zaštite utiče na kiselost vaginalne sredine, preporuka je da gel stavite u roku od osam časova posle polnog odnosa da biste uspostavili optimalnu pH vrednost, sprečili razvoj neprijatnih mirisa i razvoj štetnih mikroorganizama.

Kod vaginalnih tegoba (svrab, iritacije, osetljivost, crvenilo i bol), stavljajte Multi-Gyn gel u dovoljnoj količini bar jednom dnevno ili kad god je neophodno sprečiti tegobe.

Nakon aplikovanja gela moguće je da osetite peckanje. Reč je o normalnoj pojavi, a  ona nestaje nakon par minuta. Multi-Gyn Actigel možete koristiti zajedno sa drugim lekovima ali ako tegobe ne prestaju- obratite se lekaru.

Multi-Gyn Actigel sadrži bioaktivni 2QR-kompleks i ekstrakt biljke Aloe barbadensis.

Preparat ne sadrži mirise ni materij životinjskog porekla, nema jakih hemijskih agenasa, konzervanasa ni hormona. Gel ne utiče na upotrebu kondoma.

Nuspojave

Multi-Gyn gel po kiselosti odgovara vaginalnoj sredini a sperma je alkalna. Zato nekada gel može da umanji delotvornost spermatozoida. Actigel ne bi trebalo da primenjujete par sati posle polnog odnosa ako želite da zatrudnite.

Upotreba gela u trudnoći i dojenje

Multi-Gyn Actigel je bezbedan za primenu i tokom trudnoće i dojenja.

Način upotrebe Multi gyn gela

Za  tegobe u spoljašnjoj intimnoj regiji Multi-Gyn možete naneti prstom, uz prethodno dobro oprane ruke. Koristite količinu od bar 2 ml i gel nanesite na spoljni deo intimne regije.

Primena gela u unutrašnjem delu intimne regije podrazumeva korišćenje aplikatora, koji se može naći u kutiji leka.Gel nanet aplikatorom – duže deluje. Nakon primene, aplikator možete ostaviti na tubi, ali ga isperite toplom vodom i stavite poklopac.

Cena ovog preparata je oko 1 200 dinara.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

Comments are closed.