Herbafast Fiber – preparat za mršavljenje

0

Herbafast Fiber je napitak za mršavljenje. Važno je znati da Herbafast nije zamena za obroke već je reč o napitku koji je proizveden na bazi biljnih vlakana i koji se uzima izmedju obroka.

Doziranje i način upotrebe

Herbafast Fiber treba koristiti dva puta dnevno (pije se dva napitka dnevno). Kako se pravi napitak? U 2dl vode sipaju se dve merice Herbafast Fibera i dobro se promeša. Dodatni savet je da se prva 3 dana umesto 2 merice stavi 1 merica na 2 dl vode. Prvi napitak se pije sat, dva pre ručka, a drugi sat, dva pre večere.

Herbafast Fiber ukusi

Herbafast Fiber Limun i Jagoda su prozvodi iste delotvornosti koji se razlikuju samo po ukusu. Sastav i dejstvo u im istovetni. U jednom danu možete kombinovati ukuse.

Herbafast Fiber

Kontraindikacije

Iako je Herbafast Fiber prirodan preparat, baziran na biljnim vlaknima,proizvodjač navodi da ne treba da ga koriste deca mladja od 6 godina.

Nuspojave – neželjena dejstva

Proizvodjač Herbafast Fiber preparata navodi da on ne izaziva neželjena dejstva.

Napomene:

– Herbafast Fiber je bogat vlaknima pa se napitak posle nekoliko minuta pretvori u želatinastu masu. Upravo je svojstvo biljnih vlakana da bubre u dodiru sa vodom i taj proces je veoma brz.

Napitak treba popiti odmah posle pravljenja ili ga mešajte dok ga ne popijete.

-Herbafast Fiber ima prebiotska svojstvai ne treba da brinete ako Vam se prvih dana korišćenja javi osećaj nadutosti u stomaku ili „brži rad creva“.

Dejstvo

Biljna vlakna su inače nesvarljiva i zato se skroz izbacuju iz organizma. Vlakna za sebe vezuju nesvarni deo hrane koji se nalaze u crevima i tako smanjuju zadržavanje štetnih materija u organizmu. Vlakna iz Herbafasta liče po funkciji na sunđer koji skuplja toksine i otale štetne materije i izbacuje ih iz tela.Takodje, dodatni rezultati Herbafast Fiber-a su i poboljšanje probave i redovno pražnjenje creva.

Mali broj kalorija je jedna od osnovnih karakteristika biljnih vlakana. Vlakna mi pomažu da se osećam sito, bez obzira što unosim veoma malo kalorija. Deo kalorija koje sam ishranom ipak unela neće moći da se apsorbuje, već će zajedno sa vlaknima biti neiskorišćen i izbačen iz organizma.

Vlakna upijaju vodu i zarobljavaju ugljene hidrate i masti a brzim proslaskom kroz creva sprečavaju iskorišćavanje kalorija i taloženje masti. Istraživanja pokazuju da ljudi koje unose veće količine vlakana kroz hranu, izbacuju više kalorija putem stolice. Takodje, istraživanja govore da, ako povećamo unos vlakana, smanjujemo unos kalorija. Iskustva korisnika pokazuju da se, uz veći unos vlakana, ranije oseti sitost. Osim sprečavanja napada gladi, Herbafast Fiber značajno smanjuje smanjuje procenat masti u organizmu i posledično smanjuje obim struka.

Najveći adut proizvodjača preparata Herbafast Fiber je to da je Evropska agencija za bezbednost hrane potvrdila da kombinacija vlakana u preparatu dokazano smanjuje telesnu težinu i povećava osećaj sitosti.

Cena preparata Herbafast napitak je oko 1 400 dinara.

Herbafast tablete (concept kapsule)

Osim napitka, Herbafast preparat za mršavljenje je dostupan i u vidu kapsula. Uzima se jedna kapsula na dan, najbolje ujutru pre doručka, sa čaomu vode.

Napomena: Herbafast je namenjen zdravim, gojaznim osobama i daje efekte uz zdravu ishranu, ograničen unos kalorija i fizičku aktivnost. Kontraindikacije: Preparat u vidu kapsula ne treba da koriste deca mladja od 13 godina, kao ni trudnice. Dojenje je takodje stanje kada je primena ovih kapsula zabranjena. Savetuje se oprez osobama koje su sklone alergijskim reakcijama dok hronični bolesnici mogu da koriste Herbafast  za mršavljenje jedino uz konsultaciju sa lekarom.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

Comments are closed.