Durex play – lubrikanti za lakši i lepši seksualni odnos

0

Šta je lubrikant?

Nekada su žene, usled problema sa suvoćom vagine, primenjivale pomoćna sredstva kao što je maslinovo ulje, puter, životinjsku mast ili vazelin. Danas je mnogo lakše jer je na tržištu prisutna bogata lepeza proizvoda koji su namenjeni osetljivoj sluzokoži penisa, anusa i vagine. Ovi preparati – lubrikanti namenjeni su dakle i za muškarce i za žene.

Moderni lubrikanti dostupni su u praktičnim pakovanjima i imaju neobične mirise i ukuse.

Vrste lubrikanata

Veći deo lubrikanata pravi se na bazi vode i potpuno su bezbedni za korišćenje s kondomima. Lako ih je očistiti a za vreme seksa se apsorbuju pa je nekad potrebno ponovno ih naneti.

Postoje i lubrikanti na bazi ulja koji nekad mogu da izazovu pucanje kondoma. Naješće ih primenjuju parovi koji ne koriste kondom kao zaštitu.

Durex play lubrikant

Silikonski lubrikanti su ekstra vlažni. Posebno su pogodni za seks pod tušem.

I na kraju – tu su prirodni lubrikanti sa manje aditiva, koji se prave od organskih sastojaka. Pogodni su za ljude sklone alergijama i za one koji pate od problema osetljive kože.

Uticaj na kvalitet seksa

Neka istraživanja pokazuju da su lubrikanti zaslužni za bolji, zabavniji seks. Univerzitet Indijana je uradio istraživanje sa više od 2 400 žena. Čak 65 odsto njih je reklo da je osećaj neuporedivo bolji kada se koristi lubrikant, i da se orgazam lakše postiže.

Kako se koristi?

Posle napetog i stresnog dana, koristite lubrikant za predigru u vidu masaže. Umesto ulja, koristite lubrikant. Lubrikant sa efektom hladjenja iskoristite ga za oblasti kao što su usne, bradavice, područje iza ušiju, ušne školjke… Lubrikant će takodje smanjiti neprijatno trenje tokom oralnog seksa a doživljaj je svakako zanimljiiji zahvaljujući ukusu i mirisu lubrikanta. Lubrikant pomaže i kod analnog seksta  pa ne zaboravite da podmažete tu regiju.

Durex play gel lubrikanti

1.DUREX PLAY TINGLE LUBRIKANT 

Ovo je dugotrajan svilenkast lubrikant koji budi osećaj blagog golicanja, gde god da se nanese. Ima uzbudljiv i osvežavajući ukus, svež i čist miris, što dodatno budi čula.

2.DUREX PLAY HEAT LUBRIKANT

Durex Play WHeat lubrikant pojačava osećaj. Proizvodjač daje dodatni saet – dunite lagano kako bi se ubrzalo zagrevanje i pojačao neodoljiv osećaj na mestu nanošenja.

3.UREX PLAY PERFECT GLIDE

Durex play Perfect Glide je silikonski lubricant i dokazano je da obezbeđuje 3 puta trajnije podmazivanje od lubrikanata na vodenoj bazi. Pruža intenzivan osećaj, glatko i svilenkasto iskustvo, i nema potrebe da se često opet nanosi.

4.DUREX PLAY STRAWBERRY LUBRIKANT

Play Sweet Strawberry je zabavan, voćni način da seksualni život učinite zanimljiijim. Ukus i aroma jagode savršeni za divan i intimni doživljaj. Proizvod je bez šećera i pogodan je za oralni i za vaginalni seks.

5.DUREX PLAY SENSITIVE GEL 2U1

Uz ovaj gel, vođenje ljubavi je još prijatnije i senzualnije za oba partnera. Kompenzuje probleme suvoće vagine i nelagodnosti, i može da se koristi sa kondomima.

6.DUREX PLAY 2U1 MASSAGE GEL

Dva u jednom – gel i lubrikant za masažu. Dovoljno je blag za upotrebu na celom telu, a sadrži vitamin E, koji je blagotoran za zdravlje i negu kože.

7.DUREX PLAY CHERRY LUBRIKANT

Play Cherry je glatkog osećaja, i oćnog slatkog ukusa i divno voćan. Bez šećera je, na bazi vode u može se primenjivati sa kondomima.

8.DUREX PLAY FEEL LUBRIKANT

Play Feel je lubricant savršen za one koji ovakve proizvode koriste po prvi put. Reč je o klasičnom lubrikantu na bazi vode. Ne lepi se i ne masti. Lagan je i gladak i povećava zadovoljstvo tokom seksualnog čina.

9.DUREX PLAY STIMULATING 2U1 MASSAGE

Savršen je za uzbudljivu aromaterapijsku masažu. Glatke je i svilenkaste strukture, sadrži Guaranu i ima delikatan miris i ukus koji budi čula! Specijalno dizajnirana bočica ima jedinstveni masažni aplikator za dalji bolji doživljaj. Play Stimulating Massage gel sadrži guaranu, koja je bogata kofeinom i koja poboljšava budnost, raspoloženje i fizičku izdržljivost!

Koristi se za masažu po celom telu, kao i na intimnim područjima. Ima delikatan miris za meka izazivajuća aromaterapijska iskustva.
Napomena: Pre upotrebe lubrikanata – pročitajte uputstvo za upotrebu.

Cena Durex play proizoda je oko 850 dinara po pakovanju. Dostupni su u većini apoteka.

Share.

Comments are closed.