Biomelem – proizvodi za negu kose

0

Biomelem proizvodi, Revitabion i Biošamponi su proizvodi koji usporavaju ili stopiraju opadanje kose, pomažu borbu protiv peruti, koriste se za jačanje kose, a postoje i posebne linije za masnu kosu, suvu kosu, slabu i retku kosu…

Biošamponi se koriste kod androgenetske alopecije koja nastaje kao posledica dejstva muškog hormona testosterona, u slučaju alopecije areate – ćelavosti na pečate i kod ostalih oblika alopecije. Revitabion sprej protiv opadanja kose, seboreje i peruti posebno se preporučuje u borbi protiv masne kose i kože glave.

Biošamponi imaju blagu formulu a jake hemijske komponente svedene su na minimum. Najveća je koncentracija upravo prirodnih materija koji su idealni za zdravu negu kose i kože glave.

Biomelem

Regenere preparat

Regenere preparat za kosu ima trenutno dejstvo, snažno regeneriše dlaku i ima sjajan miris. Ovaj preparat umanjuje štetne efekte loše ishrane, spoljnih agresivnih uticaja ili nedovoljnog konzumiranja vode koji su su glavni uzročnici dehidratacije. Dehidrirana kosa i koža glave gube fleksibilnost i svoju elastičnost.

Preparat  Regenere pruža efekat od kože glave pa sve do kraja dlake odnosno daje kompletnu negu dlake od korena do vrha. Na taj način, zdrava i regenerisana koža glave utiče na obnovu folikula dlake, epitelizaciju tkiva i proces keratinizacije vlasi. Uz dodatak ekstrakata srpskog lekovitog bilja dobija se pun regenerativni efekat.

Regenere sadrži kompleks polisaharida dobijenih iz semena biljke Tamarindus Indica, koji hidriria i oporavlja dlaku. Rezultat je kosa koja je sjajnija, bujnija i hidratizovana.

Regenere takodje poseduje umirujuće i antiupalno dejstvo na kožu glave zato što sadrži Panthenyl Triacetat, koji stimuliše ćelijsku proliferaciju i ubrzava osnovne procese u metabolizmu kože. Lako i brzo prodire u kožu kroz kanale lojne zlezde gde normalizuje metaboličke procese lipidne formacije. Tako se balansira sadržaj masnoća u epidermisu.

Revitabion

Revitabion ima svojstvo da reaktivira folikul dlake matičnih ćelija i tako ubrzava rast kose. Proizvodjač navodi da su rezultati primene Revitabiona bolji nego kod transplantacije kose i da omogućava najmanje 10 000 novih dlaka tokom 84 dana. Kliničko ispitivanje pokazuje da je kod 85 odsto ispitanika zabeleženo povećanje gustine od 8%, dlake su gušće, deluju deblje i opadanje je umanjeno.

Biomelem linija šampona

Šampon sa medom za oštećenu kosu

Aktivni sastojci u šamponu su med, biljni proteini i minerali. Šampon je namenjen za oštećenu kosu. Sadrži čistu izvorsku vodu, vitamine A, B kompleks, PP, C i E čije jako antioksidativno dejstvo omogućava regeneraciju kose, daje joj sjaj i omogućava lakše raščešljavanje. Šampon pospešuje mikrocirkulaciju, hrani i jača koren kose, dlaku i poboljšava izgled i kvalitet kose.

Šampon protiv peruti

Ovaj šampon sadrži D-Panthenol, vitamin T, B kompleks i namenjen je za suvu i slabu kosu.
Sadrži izvorsku oligomineralnu vodu i mineralno-vitaminski kompleks. D-Panthenol održava vlažnost i regeneriše kosu i kože glave. Vitamini B kompleksa iz kvasca hrane kosu a vitamin T podstiče njen rast.

Biomelem organski šamponi

Biomelem organik šampon – FRUŠKA GORA

Biomelem šampon “Fruška Gora” sadrži organske materije i med lipe sa područja Fruške gore. Zahvaljujući jakom antiseptičkom dejstvu šampon deluje tako da kosa postane jača i jzdravija.

Biomelem organik šampon – VLASINA

Biomelem šampon sa organskim materijama i biljnim ekstatima nevena i kamilice koji su ručno brani na području Vlasine. Neven i kamilica imaju jak efekat umirivanja pa je kosa korišćenjem ovog šampona oporavljena ,umirena i osvežena.

Cena Biomelem šampona je oko 500 dinara.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na preparat, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

Comments are closed.