Vulkan – tablete za potenciju

0

Vulkan tablete za potenciju su preparat namenjen muškašcima koji imaju problema sa uspostavljanjem i održavanajem erekcije.

Problem?

Andthropauza je bolest savremenog muškarca otkrivena na Američkom Fakultetu za nauku i istraživanje 1986. godine. Klimaks kod muškarca izaziva: nervozu, umor, slabu erekciju, slabost mišića penisa, svrab, oticanje testisa i učestalije mokrenje. U oom period, izaziva nisku koncentraciju testesterona, a visoku koncentraciju estrogena. Muško nezadovoljstvo može da izazove neka kardiovaskularna i psihička oboljenja.

Vulkan silver linija za žene i muškarce

Vulkan Silver strong line je paleta proizvoda koji su razvijeni na bazi pažljivo biranih lekovitih biljaka. One su obrađene pod najvišim sistemom proizvodnje kako bi sačuvale snagu lekovitosti. Srebrna linija Vulkan kapsula pruža punu snagu seksualnog zadovoljstva, muškarcima vraća snagu a kod žena budi erotski osećaj.

Vulkan tablete

Proizvodjać navodi daSrebna formula od pažljivo biranih lekovitih biljaka za potenciju i snagu muškarca postiže sigurne rezultate i da nuspojave (neželjena dejstva) nisu zabeležena”.

Zašto se preporučuje Vulkan i kako deluje

Moderan način života neminovno nosi stres, a to često uzrokuje gubitak seksualne volje. Zdrav seksualni život jedna je od važnih komponenti kompletnog zdravlja.

Vulkan tablete poboljšavaju potenciju i snagu, otklanjaju stres i upalu u utigenitalnom traktu, jačaju seksualnu želju i efikasno deluju u trajanju i do 24 sata. Ovaj preparat produžava seksualni odnos do pola sata, deluje na kvalitet semene tečnosti i pomaže kod problema sa sterilitetom. Za razliku od mnogih drugih preparata koji su isključivo namenjeni muškarcima, Vulkan se preporučuje i ženama kod gubitka seksualne želje, suvog i otežanog kontakta…

Doziranje Vulkan kapsula i način upotrebe

U preventivne svrhe trebalo bi koristiti po jednu kapsulu dnevno, pola sata pre odnosa.

U terapijske svrhe, primenjuje se jedna kapsula, ali tri puta dnevno nakon obroka da bi se problem na najbolji način regulisao na duže staze. Optimalne rezultate očekujte isključivo redovnim i odgovornim korišćenjem Vulkan kapsula.

Napomene:

Tokom terapije Vulkan kapsulama, budite disciplinovani. Nemojte paralelno upotrebljavati ove kapsule i alkohol u većim količinama, kao ni opojna sredstva, kako bi rezultat terapije bio što bolji.

Ako patite od nekih zdravstvenih problema, i imate ograničene zdravstvene sposobnosti, slobodno možete koristiti Vukan proizvod. Do sada u praksi nisu zabeležene nuspojave.

Pakovanje Vulkana sadrži 30 kapsula. Cena preparata je oko 1 600 dinara.

Pre upotrebe kapsula detaljno proučiti uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Vulkan strong line

Reč je o biljnom afrodizijaku koji sadrži sastojke 4 lekovite biljke: ginko bilobe, herba origana, list matičnjaka i šišaricu hmelj. Kapsule se mogu neograničeno upotrebljavati u dozi od 1 do 3 kapsule dnevno. Vulkan imacelodnevno dejstvo i : otklanja stres i umanjuje iscrpljenost organizma, sanira urogenitalne infekcije, stabilizuje funkciju prostate, ubrzava mikrocirkulaciju u mišićima genitalija, deluje na kvalitet sperme i odlaže prevremenu ejakulaciju.

Pomaže i ženama kod kojih postoji problem gubitka seksulane volje i otežanog suvog kontakta. Važno je da ne smeta pacijentima koji koriste neke druge lekove ali se ipak pre primene konsultujte sa svojim lekarom.

Vulkan je preporučen je od strane kardiologa, urologa i farmaceuta a odobren je od strane Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, dok je sadržaj kapsula analiziran u Zavodu za javno zdravlje u Beogradu.

Proizvod možete kupiti u svim zdravstvenim ustanovama i apotekama. Proizvođač  je farmaceutska kompanija AVALA PHARM doo iz Beograda.

Share.

Comments are closed.