Vitalis slim – kapsule za mršavljenje

2

Vitalis slim je dijetetski preparat za mršavljenje. Proizvodjač navodi da je potpuno prirodan, neškodljiv za zdravlje, atestiran i proveren i da sadrži jedinstvenu formula koja omogućava prirodni proces gubljenja kilograma.

Vitalis slim kapsule namenjene su oslobadjanju viška kilograma i zatezanju tela.

Sastav i dejstvo Vitalis slim preparata

Vitalis slim tablete sadrže Citosan. To je materija koja se nalazi u rakovima i školjkama, deluje poput sundjera jer upija masti i pretvara ih u jedinjenja koja se ne mogu variti pa tako preko stolice izlaze iz organizma. Sledeći sastojak – bromelin, enzim iz ananasa, ima dejstvo da stopira apsorbovanje masti koja se unosi preko obroka, pre nego što se deponuje u masnim naslagama u telu. Divlji limun se takodje nalazi u Vitalis slim kapsulama. Ovo voće je zaduženo za lakše sagorevanje masti iz masnih naslaga.

Vitalis slim

Osim mršavljenja, dejstvo Vitalis slim preparata ogleda se i u tome što štiti krvne sudove, povećanja em elastičnost, smanjuje koncentraciju holesterola, jača imuni sistem i neutrališe uticaj štetnih materija koje kruže kroz ljudski krvotok tokom procesa mršavljenja. Uticaj preparata na cirkulaciju ogleda se i u smanjenju naslaga celulita na kritičnim delovima tela.

Efekti Vitalis Slim preparata

Osim gubljenja kilograma, Vitalis Slim utiče na apetit, koji je smanjen, ne samo tokom korišćenja tableta, već i po prestanku primene preparata. Povratni efekat dodavanja izgubljenih kilograma se ne javlja, što ukazuje na posebnu efikasnost preparata. Osim toga što sagoreva postojeće, Vitalis slim sprečava i taloženje novih masnih naslaga.

Način upotrebe Vitalis Slim kapsula i tableta

Vitalis Slim kapsule se koriste 3 puta dnevno po jedna kapsula. Umanjuju osećaj gladi i ubrzavaju metabolizam.

Vitalis Slim su dostupne kao kapsule u pakovanju od 30 kapsula i kao tablete u pakovanju od 60 tableta.

Za mesec dana, moguće je smanjiti težinu za 10 do 20 kilograma. Ako ste jako gojazni, i težina tela je veća od 90 kg, brzina skidanja naslaga može biti i veća.

Kontraindikacije – kada Vitalis Slim preparati ne smeju da se koriste

Deca ne treba da primenjuju stroge dijete niti preparate za mršavljenje bez nadzora lekara.

Nema posebnih kontraindikovanih stanja ali se preporučuje oprez u primeni u trudnoći. I dojenje je stanje kada treba izbegavati primenu preparata za mršavljenje. Savet je da se pre početka primene bilo kog preparat za skidanje kilogrmama posavetujete sa lekarom.

Nuspojave – neželjena dejstva preparata

Jedna od nuspojava koju korisnici navode je češća stolica. Ukoliko primetite bilo koji neželjeni efekat preparata kao što su odredjene alergijske reakcije, prestanite sa korišćenjem preparata i javite se lekaru.

Iskustva korisnika

Prenosimo neka iskustva korisnika Vitalis Slim preparata:

Marija Vidjen iz Jagodine koja ima 30 godina navodi da je usled viška od 12 kg koji jeostao posle porodjaja, odlučila da pokuša da smrša. Uz tablete i bez dijete skinula je kaže, 18 kilograma. Vitalis slim preporučuje svima koji pate od “lenjih creva”.

Beba Svilenović Marković iz Bora navodi da je poslednjih nekoliko godina počela naglo da se goji i da je bez uspeha pokušavala da smrša. Iako skeptična, pokušala je sa Vitalis Slimom. Za 3 meseca primene, navodi da je smršala 9 kilograma.

Cene Vitalis Slim preparata:

Vitalis Slim 60 tableta: oko 2 600 dinara

Vitalis Slim 30 kapsula: oko 1 300 dinara

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe preparat obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na preparat, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

2 komentara

  1. vitalis slim kapsule bi zeljela da pronam,kako mogu da ih narucimzivim u SVETSKOJ .MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE I CIJENU