Eucerin – visokokvalitetni prozvodi za negu kože i kose

0

Eucerin je poznati nemački proizvodjač preparata za negu kože i kose. Eucerin proizvodi su neretko preporučeni od strane dermatologa posebno ako je posredi problem kao što je osetljiva koža lica, tela i glave.

U saradnji sa dermatolozima, ostalim lekarima i korišćenjem napredne tehnološke ekspertize, Eucerin u okviru kompanije Bajersdorf garantuje pouzdane i veoma efikasne inovacije koji zadovoljavaju najviše standarde. Biranjem aktivnih sastojaka i kliničkim dokazima efikasnosti, može se reći da je Eucerin zaista postao sinonim za visok kvalitet preparata, kao i za kombinaciju efikasnosti i vrhunske podnošljivosti i tolerancije pri primeni.

Eucerin krema za lice za masnu kožu

Eucerin DermoPURIFYER Hidratantna dnevna krema je emulzija ulja u vodi. Ne sadrži parfeme i namenjena je masnoj koži koja je sklona aknama.

eucerin kreme

Kombinacija antiinflamatornog likokalkona, antibakterijskog dekandiola i karnitina koji je pogodan za regulaciju sebuma efikasno deluje na problematičnu kožu. Čestice iz kreme upijaju sebum, čiste pore i koži daju mat efekat. Krema je odlična za dnevnu negu kože lica i kao podloga za make up.

Eucerin šamponi

Izdvajamo šampon iz Eucerin linije Dermo Capillaire.

Nežan šampon za osetljivu kožu glave specijalno je prilagodjen potrebama osetljivog vlasišta. Šampon uklanja nečistoću a paralelno omogućava koži glave da zadrži prirodne odbrambene karakteristike. Prirodna kiselost kože štiti je od štetnih bakterija i ostalih materija, tako da kada se ta ravnoteža poremeti – na primer, usled dejstva toplote, hladnoće, oboljenja ili stresa, mogu se javiti manfestacije osetljivosti kože glave. Eucerin šampon osim nečistoća, uklanja polen i alergene, i pruža kosi zdravi sjaj i osećaj mekoće.

Eucerin proizvodi za bebe

Posebno su kvalitetni Eucerin proizvodi za negu bebine i dečije kože. Veliku pohvalu zaslužuje linja Kids preparata namenjena letnjem periodu, pre, posle i za vreme izlaganja suncu. Eucerin Kremasta tekstura Eucerin Losiona za zaštitu od sunca sa mikropigmentima SPF 25 je posebno namenjen za zaštitu kože beba i dece koja su starija od 6 meseci.

Preparati namenjeni deci su bez hemijskih filtera, konzervanasa, boja i parfema.

Eucerin tonik za lice

Eucerin DermoPURIFYER tonik se koristi svakog dana kao deo rutine čišćenja i nege kože lica. Njegova antibakterijska formulacija sadrži mlečnu kiselinu koja nežno čisti pore bez preteranog isušivanja, smanjuje razmnožavanje bakterija koje su jedan od četiri faktora nastanka akni i bubuljica i tako ublažava nesavršenosti. Tonik je naročito efikasan na T-zoni i drugim problematičnim regijama kože.

Eucerin proozvodi za čišćenje kože

Eucerin DermoPURIFYER gel za umivanje i čišćenj je preparat pogodan za svakodnevnu primenu. Ne sadrži sapune i mirise i pogodan je za nežno, fino ali efikasno uklanjanje nečistoća sa problematične kože koja je sklona aknama. Sadrži 6 posto amfotenzida, otklanja viškove sebuma, pritom uklanjajući šminku i prljavštinu s kože. Ima i posebno antibakterijsko dejstvo koje oslabađa kožu od bakterija i zaustavlja njihovo razmnožavanje. Ne zapušava pore na koži.

Eucerin preparati za intimnu negu

Eucerin losion za intimnu negu je posebno kreiran za intimnu regiju, pruža udobnost i zaštitu i pomaže u smirivanju iritacija. Koža intimne regije je naročito osetljiva a u slučaju narušavanja njene prirodne barijere, ona je podložnija iritacijama, nelagodnostima pa čak i neprijatnim infekcijama. Eucerin Losion za intimnu higijenu ima pH vrednost 4,5, održava prirodnu vaginalnu mikrofloru, i smiruje iritacije.

Eucerin preparati za negu kože tela

Ulje protiv strija – Eucerin ulje za negu tela protiv strija sadrži prirodna ulja koja poboljšavaju elastičnost osetljive kože, čak i za vreme trudnoće. Ulje je razvijeno specijalno za potrebe osetljive kože tela, sadrži vitamin E i ulja koaj ojačavaju prirodnu barijernu funkciju kože. Ulje se lako nanosi i brzo upija. Masažom, ovo ulje stimuliše cirkulaciju, poboljšava elastičnost kože i umanjuje nastanak strija.

eucerin-mleko za telo

Mleko za telo (suva i osetljiva koža) – Eucerin Complete Repair Losion za telo sadrži 10% uree. Jedinstvena mešavina sastojaka dobijenih prirodnim putem odlična je u borbi sa problemima suve kože.Urea vezuje za sebe vlagu i tako hidrira gornje slojeve kože, ceramid 3 jača odbrambenu funkciju kože, sprečava odlazak vlage tokom isparavanja i blokira dejstvo materija koje nadražuju kožu i izazivaju zapaljenja i svrab, gliko glycerol regeneriše mrežu koja reguliže hidratantnost u dubljim slojevima kože, i tako čini da hidratacija duže traje.

Cena preparata Eucerin, u odnosu na preparate slične namene je relativno viša, ali opravdava njihov kvalitet.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na preparate, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

Comments are closed.