Curaprox – preparati za negu zuba i usne duplje

0

Curaprox program za negu zuba i usne duplje čine prozvodi vrhunskog kvaliteta švajcarskog proizvodjača. Proizvode prate i relativno visoke cene, ali opravdava ih kvalitet.

Konac za zube Curaprox DF 820

Curaprox zubni konac je izrađen od teflonskih vlakana, i vrlo je izdržljiv. Lako se uvodi kroz kontaktne tačke između zuba, čak i za prostor između prednjih zuba.

Pakovanje sadrži 35 metara konca. Po jednom korišćenju koristite 50 cm konca. Nema opasnosti od povreda desni prilikom upotrebe.

Cena konca je oko 750 dinara.

Konac za zube

Četkice za zube Curaprox

Četkica za zube Curaprox CS 5460 “ultra soft”

Ova četkica je izuzetno je mekana. Ima malu, kompaktnu glavu i omogućava jednostavan pristup svim teže dostupnim mestima u ustima.

Sadrži 5460 ultra mekanih vlakana promera 0,1 mm. Ima osmougaonu dršku.

Interdentalne četkice Curaprox CPS “prime”

Ove četkice su nežne i ispunjavaju ceo interdentalni prostor, bez rizika od povreda. Prikladne su za čišćenje i najužih interdentalnih prostora. Uklanja zubne naslage iz prostora gde četkica za zube ne može dosegnuti. Pored klasične četkice, interdentalna četkica najvažniji je alat za postizanje kompletnog zdravlja zuba i desni.

Pakovanje sadrži 3 veličine interdentalnih četkica a primena je jednostavna. Dovoljno je samo jednom proći kroz svaki interdentalni prostor. Cena pakovanja je oko 750 din.

Zubna pasta za izbeljivanje zuba Curaprox White is Black

Ova crna pasta za izbeljivanje zuba sadrži aktivni ugalj koji apsorbuje čestice koje uzrokuju obojenost zuba i nežno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu gleđ. Sastojci iz paste poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju pljuvačke i pomažu pri otklanjanju osećaja suvih usta. Štiti od karijesa.

Aktivni sastojak iz paste stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zuba i na taj način održava belinu zuba bez upotrebe hemijskih supstanci. Blagog je ukusa sa eteričnim uljima limete i mentola. Može se koristiti svakodnevno za sve osobe i za decu stariju od 6 godina.

Upotrebom paste za zube bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost formiranja afti.

Cena paste je oko 3 500 dinara.

Tečnost za ispiranje Curasept ADS® 212 sa 0,12 % hlorheksidina (CHX)

Ova tečnost za usta efikasno sprečava nastanak zubnih naslaga. Ne sadrži alkohol, tako da ne isušuje sluzokožu usta. Namenjena je za upotrebu najviše dva meseca. Koristi se kao dopuna oralnoj higijeni a cena je oko 1 000 dinara.

Električna četkica za zube Sonicare For Kids

Električna dečija četkica je pogodna je za decu uzrasta od 4 do 10 godina. Jedinstvenim dinamičkim čišćenjem nežno i efikasno čisti predele duboko između zuba i uz desni.

Elektricna cetkica za zube

Uklanja više zubnih naslaga nego ručna četkica za zube. Drška četkice je gumirana i jenostavno se koristi. Deci i roditeljima omogućava dobro prianjanje i sprečava klizanje. Sa dva stepena jačine obezbeđuje nežnu i starosnoj dobi prilagođenu jačinu četkanja. Ima funkciju tajmera koja melodijama pomaže u navikavanju na dvominutno četkanje zuba kod dece. Četkica ima dva nivoa jačine. Manja je pogodna za decu od 4 do 6 godina a veća za decu od 7 godina i više.

Cena četkice je oko 10 000 dinara.

Curaprox proizvodi za bebe

Dečji set Curaprox CURAbaby CKC 42

Ovaj set se sastoji se od četkice za zube za najmlađe i prstena za žvakanje sa masažnom četkicom za zube i zvečkom. Četkica ima jako usku glavu, a površina joj je zaštićena mekanim gumenim slojem.Drška četkice je prilagodjena dečjoj ruci, kao i roditeljima i samostojeća je.

Prsten za žvakanje sa masažnom četkicom za zube i zvečkom olakšava nelagodu i bol prilikom nicanja prvih zubića. Cena kompleta je oko 2 600 dinara.

Share.

Comments are closed.