Afrička šljiva – prirodni preparat za potenciju

1

Afrička šljiva je preparat koji pomaže da se postigne erekcija, da se ojača želja za seksom, da se održi erekcija i da se otklone smetnje koje izaziva prostata.

Aktivni sastojak preparata Afrička šljiva je beta-sitosterol koji je dobar za potenciju jer izaziva njeno jačanje. Redovnom upotrebom Afričke šljive, dolazi do povećanja dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa pa se tako i postiže poboljšanje kvaliteta erekcije.

Afrička šljiva za prostatu

Tablete sadrže ekstrakt afričke šljive koji pomaže da se smanji i uspori benigna hiperplazija prostate i upala prostate. Na taj način se umanjuju brojne urinarne tegobe koje prate tkva stanja.
Istraživanjima koja navodi sam proizvodjač, zaključeno je da u poređenju sa placebom, Afrička šljiva značajno smanjuje urološke simptome i jača protok tečnosti (odnopsno – olakšava proces izbacivanja mokraće, smanjuje učestalost posebno noćnog mokrenja, povećava količinu izbačenog urina).

africka sljiva

Doziranje i primena

Afrička šljiva kao svojevrsni afrodizijak je zapravo dodatak ishrani sa zaslađivačem.
Za povećanje polne moći kod muškaraca i kod problema sa prostatom, otežanog, nepotpunog i učestalog mokrenja, kao i kod upalnih promena u urinarnom traktu preporučuje se jedna kapsula dnevno tokom obroka.

Kontraindikacije

Afričku šljivu ne smete koristiti u slučaju da ste preosetljivi na neki od sastojaka preparata. Ne preporučuje se osobama koje imaju manje od 18 godina. Poseban oprez je neophodan ako se koriste inhibitori 5-alfa-reduktaze ili sabal-palma.

Važno: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Afrička šljiva nije lek niti zamena za odredjene lekove.

Neželjena dejstva – nuspojave

Proizvodjač navodi da do sada štetna dejstva preparata nisu prijavljena.

Afrička šljiva i potencija

Pošto reguliše funkciju prostate, Afrička šljiva se preporučuje kod prostatitisa jer ima protivupalno dejstvo na tkivo prostate. Ovaj preparat povećava elastičnost mokraćne bešike i smanje tegobe i neprijatnosti zbog nepotpunog pražnjenja. Pošto i sprečava infekcije u urogenitalnom traktu – preparat jača i potenciju kod muškaraca.

Zbog visoke udruženosti seksualnih tegoba sa oboljenjima prostate, istraživanjima je zaključeno da je ekstrakt Afričke šljive poboljšao sve parametre koji su se odnosili na istraživanje urinarnih tegoba, a ultrazvučni pregled prostate je pokazao smanjenje periurertalnog edema. Takođe, zabeleženo je i bitno poboljšanje seksualnih funkcija. Jedno istraživanje na uzorku od 14 000 muškaraca, pokazuje da postoji jaka veza između benigne hiperplazije prostate i urinarnih problema ili erektilne disfunkcije. Naime – 50% ispitanika su prijavili otežanu seksualnu funkciju, dok je kod čak 10 posto njih prijavljena potpuna impotencija.

Biljka Afrička šljiva

Afrička šljiva se odavno koristi kao afrodizijak kod plemena u Južnoj Africi. Sa dolaskom kolonijalizma, Afrička šljiva počela da se koristi u Evropi. U konvencionalnoj medicini, u lečenju uvećane prostate koriste se operacija ili lekovi. Kod operacije se deo uvećane prostate se uklanja pa se na taj način obnavlja normalan protok urina. Ali tada se nekada uklanjaju pojedin nervi koji prolaze kroz prostatu, i imaju ulogu u seksualnoj stimulaciji. Lekovi takođe mogu da izazovu neke nuspojave poput erektilne disfunkcije. Biljni dodaci kao što je Afrička šljiva, zato mogu biti adekvatna zamena.

Utisci, komentari i iskustva korisnika, dostupni su na sajtu distributera Afričke šljive: africkasljiva.com

Cena preparata je oko 820 dinara. Preparat treba čuvati na temperaturi do 25°C na suvom i tamnom mestu, van domašaja dece. U pakovanju je dostupno 10 kapsula.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre
upotrebe obavezno pročitati uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim
reakcijama na lek, konsultujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

1 komentar