Joint MD Revolution – tablete za zglobove i jaču hrskavicu

1

Tablete Joint MD Revolution tablete su dijetetski proizvod i koriste se, kao dodatak ishrani, kod sledećih stanja: osteoartritis, degenerativne bolesti zglobova, artritis kolena, lakta, ramena, kuka, šaka i stopala, reumatoidni artritis, za zglobove koji su izloženi teškom fizičkom opterećenju, kod povrede zglobova i za hrskavicu i kod osoba koje se aktivno bave sportom.

Preparat brzo i efikasno obnavlja zglobove kolena, laktova, kičmenog stuba, ramena, vrata, kukova, šaka, skočnih zglobova i stopala.

Snažno deluje na oštećene zglobove vršeći njihovu regeneraciju i smanjujući njihovu ukočenost a zdravim zglobovima pruža neophodnu čvrstinu, pokretljivost i elastičnost.

Joint MD Revolution

Način upotrebe i doziranje leka

Preporuka je da se koriste 2 tablete dnevno prvih 15 dana, a potom jedna tableta dnevno u periodu od dva meseca.

Preparat se koristi kao dodatak ishrani. Primenjuje se za smanjenje zglobne ukočenosti, poboljšanja funkcije zglobova i njihove čvrstine i fleksibilnosti.

Šta sadrži JOINT MD NT MD REVOLUTION (sastav preparata)

Ovaj preparat sadrži dva zaštićena kompleksa nastala višegodišnjim istraživanjima na Američkim Univerzitetskim klinikama.

Sastojci preparata:

Joint Health Proprietary Blend je zaštićena mešavina. Sadrži proteine mleka, hondroitin-sulfat i ekstrakt korena biljke kurkume. Proteini mleka pokazuju snažno antiinflamatorno dejstvo kod oboljenja zglobova i osteoartritisa.

Hondroitin-sulfat je potreban za održavanje strukturnog integriteta tkiva, najviše kože i hrskavice. Hondroitin stimuliše zadržavanje vode i hranljivih sastojaka u kostima što je jako bitno jer hrskavicu ne hrani krvotok pa tako stopira delovanje enzima koji uzrokuju razgradnju hrskavice. Takođe, doprinosi elastičnosti hrskavice i stimuliše produkciju važnog kolagena, što je poslebno važno za pripadnike starije populacije.

Joint Support Proprietary Blend je mešavina metilsulfonilmetana, ekstrakata korena đumbira, korena troskota, bromelaina, alfalipoinske kiseline i hijaluronske kiseline.

Kurkuma (Curcuma longa) je biljka koja se tradicionalno koristi u vidu začina ali i u lekovite svrhe. Usled svog jakog antiinflamatornog dejstva i inhibitornog delovanja na medijatore koji učestvuju u razgradnji hondrocita, kurkuma je sastojak preparata koje koriste pacijenti koji pate od osteoartritisa.

Metilsulfonilmetan (MSM) je komponenta proizvoda namenjena očuvanju funkcije lokomotornog sistema tela. Takođe utiče na čvrstinu i stabilnost vezivnog tkiva, izvor je sumpora koji je od ogromog značaja za zdrave kosti.

Đumbir (Zingiberofficinale), zapravo rizom đumbira se primejuje kod reumatoidnih oboljenja usled njegovog poznatog antiinflamatornog i analgetičkog delovanja.

Alfa lipoinska kiselina ima snažno antioksidativno i antiinflamatorno dejstvo.

Koren biljke troskot (lat. Polygoniumcuspidatum) sadrži resveratrol – materiju koja ima snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antikancerogeno dejstvo, pa zato ima potencijalni povoljni efekat u slučaju inflamatornih oboljenja zglobova.

Hijaluronska kiselina je osnovni sastojak sinovijalne tečnosti koja se nalazi u zglobovima i potrebna je za podmazivanje zglobne hrskavice. U medicini se primenjuje kod oštećenih zglobova, artritisa i osteoartritisa.

Nuspojave – neželjena dejstva preparata

Ako primetite bilo koji neželjeni efekat javite se lekaru. Moguće suuspojave u vidu alergija ako patite od netolerancije na neki od sastojaka tableta.

Kontraindikacije

Ne preporučuje se upotreba kod osoba ispod 18 godina. Za trudnice i dojilje obavezna konsultacija lekara pre upotrebe.

Pakovanje preprata JOINT MD NT MD REVOLUTION sadrži 30 tableta

Cena preparata JOINT MD NT MD REVOLUTION je oko 3 300 dinara.

Napomena: Ovaj tekst je informativnog karaktera i ne zamenjuje mišljenje stručnjaka. Pre primene preparata pročitajte uputstvo za upotrebu. O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Share.

1 komentar

  1. Jadranka on

    Koliko kosta ovaj preparat? Pronasla sam na internetu nesto slicno, zove se Flexa Plus, kupila bih jeftiniji…